Árak

A ház csak egyben bérelhető. A szauna és a kerékpár használat ingyenes. Aktuális áraink egy éjszakára vonatkoznak és az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.
2 felnőtt részére: 24.000 Ft/fő/éj,  3 felnőtt részére: 19.000 Ft/fő/éj ,  4 felnőtt részére: 16.000 Ft/fő/éj
Fizetés átutalással, Revoluton, illetve a helyszínen készpénzben, bankkártyával vagy Szép kártyával lehetséges.

Gyerek ár: 3-14 éves korig: 5.500 Ft/fő/éj (14 év felett felnőtt ár)

Lemondás ingyenes a 14. napig, ezen belül 100% fizetendő.

kisállat nem hozható
szeptembertől június 15-ig minimum 2 éjszakára foglalható
június 15-től szeptemberig minimum 4 éjszakára foglalható
3 ÉV ALATT INGYENES
BANKKÁRTYA ÉS SZÉP KÁRTYA
EGÉSZ ÉVBEN NYITVA

A helyszínen lehet fizetni készpénzzel , bankkártyával és SZÉP kártyával. Kiemelt időszakokban 30% előleget kérünk, melyet utalással és SZÉP kártyával is ki lehet egyenlíteni.

15:00 órától lehet átvenni a házat. Az érkezésetek várható idejének jelzésére az online bejelentkezés során lesz lehetőségetek. Az ehhez szükséges linket az érkezést megelőző napon kapjátok meg. Ha korábban szeretnétek bejelentkezni, telefonon egyeztessünk.

A kulcsokat személyesen adjuk át a háznál. Érkezésetek előtt 30 perccel keressetek bennünket a 06-70-451-97-74-as telefonszámon.  A házhoz érve mindent megmutatunk és válaszolunk minden kérdésetekre.

A kijelentkezési idő a távozás napján 10:00 óra. Ha szeretnétek tovább maradni, telefonon egyeztessünk

Ellátást nem tudunk biztosítani, de minden igényt kielégítő, teljesen felszerelt konyát találtok a házban. Ha nem szeretnétek főzni, számtalan étteremből és büféből lehet válogatni Orfűn, házhozszállítással is. Ezrekől  helyekről és elérhetőségeikről a látnivalókkal együtt külön e-mailt is kaptok a foglalás után.

Orfű egy olyan hely ahol új, életre szóló kalandokat szerezhetsz. Mindegy, hogy pihenni, turázni, úszni, biciklizni vagy enni szeretsz – mindenben új élményekkel gazdagodhatsz.

Foglaláskor megosztjuk a  részletes programlehetőségeket, de figyelmeztetünk, ha mindent ki akarsz próbálni, akkor két hét sem lesz elég.

Országos engedély birtokában, napijeggyel lehet horgászni, amit a helyszínen lehet megvásárolni. (megmutatjuk, hogy pontosan hol)

További infó: http://orfu.hu/csepptol/horgaszat/

Teljes nyugalomra vágysz? Elvonulnál a város zajától? Eltöltenél egy romantikus hétvégét kedveseddel? Vagy egy jó kiindulási helyet keresel aktív programjaidnak? A Kalandfészekben mindezt megtalálod.