Árak

A ház csak egyben bérelhető. Aktuális áraink egy éjszakára vonatkoznak és az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

2 főre: 17.500 Ft/fő, 3 főre: 14.000 Ft/fő, 4 főre: 12.500 Ft/fő

3-14 éves korig: 5.000 Ft/fő

Lemondás ingyenes a 14. napig, ezen belül 100% fizetendő

kisállat nem hozható
szeptembertől június 15-ig minimum 2 éjszakára foglalható
június 15-től szeptemberig minimum 4 éjszakára foglalható
3 ÉV ALATT INGYENES
BANKKÁRTYA ÉS SZÉP KÁRTYA
EGÉSZ ÉVBEN NYITVA

A helyszínen lehet fizetni készpénzzel , bankkártyával és SZÉP kártyával. Kiemelt időszakokban 30% előleget kérünk, melyet utalással és SZÉP kártyával is ki lehet egyenlíteni.

15:00 órától lehet átvenni a házat. Az érkezésetek várható idejének jelzésére az online bejelentkezés során lesz lehetőségetek. Az ehhez szükséges linket az érkezést megelőző napon kapjátok meg. Ha korábban szeretnétek bejelentkezni, telefonon egyeztessünk.

A kulcsokat személyesen adjuk át a háznál. Érkezésetek előtt 15 perccel keressetek bennünket a megadott telefonszámokon. A házhoz érve mindent megmutatunk és válaszolunk minden kérdésetekre.

A kijelentkezési idő a távozás napján 11:00 óra. Ha szeretnétek tovább maradni, telefonon egyeztessünk

Ellátást nem tudunk biztosítani, de minden igényt kielégítő, teljesen felszerelt konyát találtok a házban. Ha nem szeretnétek főzni, számtalan étteremből és büféből lehet válogatni Orfűn, házhozszállítással is. Ezrekől  helyekről és elérhetőségeikről a látnivalókkal együtt külön e-mailt is kaptok a foglalás után.

Orfű egy igazi élményparadicsom és ez a hely kevés lenne mindent leírni. Gyertek és elmondjuk 🙂  ( de ha előzetesen tájékozódni szeretnétek, sok-sok információt találtok Orfű hivatalos honlapján : www.orfu.hu, valamint a Látnivalók menü alatt a weboldalunkon, illetve a fogalás után küldött e-mailben kaptok bővebb információt.

Országos engedély birtokában, napijeggyel lehet horgászni, amit a helyszínen lehet megvásárolni. (megmutatjuk, hogy pontosan hol)

További infó: http://orfu.hu/csepptol/horgaszat/

Teljes nyugalomra vágysz? Elvonulnál a város zajától? Eltöltenél egy romantikus hétvégét kedveseddel? Vagy egy jó kiindulási helyet keresel aktív programjaidnak? A Kalandfészekben mindezt megtalálod.